Bygg og anlegg – på prosjekter

Sak 10. Kap. 10

Skal alle bedrifter som deltar i, eller står ansvarlig for byggeprosjekter ha et styringssystem, også kjent som kvalitetsikringssystem og foretaksystem.

Systemet inneholder blant annet Kvalitetssikring, Sjekklister, Prosjektstyringsverktøy for enkel håndtering av dine prosjekter og dokumentsamling.

Full oversikt over hvert prosjekt

Prosjektsystemet er enkelt å bruke og inneholder blant annet et stort arkiv med alle prosjektene, som enkelt kan tilknyttes en eller flere brukere internt i systemet.

Alltid oppdatert innhold

Kjerneinnholdet i internkontrollsystemet. HMS-håndboka kan tilpasses til din bedrift.

Egen plattform med brukere til alle ansatte

Legg til alle ansatte i bedriften og/eller andre samarbeidspartnere. Ny bruker får automatisk tildelt rollen som medarbeider og hovedbrukeren med rollen som daglig leder. Sistnevnte rolle har oversikt over alle filer og dokumenter i systemet, i tillegg integrert varslingsystem med e-post. Motta e-post når dine medarbeidere laster opp ulike dokumenter, som f.eks timeregistrering for inneværende uke/mnd.

Kraftig søkefunksjonalitet

Systemet har god struktur, men om du vet hva du er på jakt etter, så er vår kraftige søkefunksjon den raskeste løsningen.

Påminnelser via e-postvarsling

Varslingssytem som kan aktiveres og deaktiveres etter ønske.

Sjekklister

Systemet inneholder en rekke sjekklister for tømrere og murere. Blant annet: Stillas, Stige, Gulv, Tak, Dører med mer.

Delegering av oppgaver, dokumenter og filer

Effektiv håndtering av dokumentoverføring internt mellom brukerne i systemet.

Dokumentsamling

En nyttig modul. Alle dokumentmalene du trenger, samlet på et sted. Håndtering av HMS-aktiviteter, rutiner for miljø og avfall, psykososiale rutiner, risikovurderinger, ulike fremgangsmåter, timeregistrering med mer.

Egen Side

Egen side til alle brukere i systemet. Filer som lastes opp av en medarbeider blir automatisk synlig for medarbeideren selv og daglig leder. Filer og dokumenter, kan sendes direkte via e-post i systemet, om medarbeideren ønsker det.

Responsiv funksjonalitet

Styringssystemet er responsivt

Og fungerer like bra på PC, Tablet og Telefon