fbpx
Hjem » Blogg » HMS » Nettkurs for ledere

HMS-kurs for ledere

På salg!

HMS-kurs for daglig leder

2.990,00kr 1.990,00kr eks mva

I følge Arbeidsmiljølovens § 3-5 pålegges arbeidsgiver å gjennomgå opplæring i HMS og kunne dokumentere for denne opplæringen.

Det nettbaserte kurset fra Norges HMS er et helt nytt og veldig praktisk Begynn, stopp og start igjen akkurat der du slapp – når og hvor det passer for deg.

Kurset avsluttes med en test, og ved bestått får du automatisk et datert kursbevis med ditt navn som dokumenterer opplæringen.

Beskrivelse

Arbeidsmiljøloven §1-3

Kurset er bygget opp etter Arbeidstilsynets veiledning om hva ledere skal kunne innen området helse, miljø og sikkerhet. Kurset er lettlest og kan tas på PC, nettbrett og mobiltelefon.

Tilgang til kurset

Du får brukernavn og passord på epost. Kurset tar ca.1-3 timer å gjennomføre, og du bestemmer selv i hvilket tempo du ønsker å ta kursets fire leksjoner. Etter hver leksjon får du noen spørsmål. Til sammen er det 15 spørsmål. Vi hjelper med glede til slik at du består kurset.

Godkjent kursbevis

Ved bestått kurs sender vi deg umiddelbart et kursbevis i posten. Kursbeviset bør du ha fremme på arbeidsplassen, slik at det kan fremvises ved eventuelt et tilsyn fra Arbeidstilsynet.