fbpx

Styringssystem

Hva er styringssystem?

Internkontroll er kvalitetsikring og systematisk HMS-arbeid. Den som leder bedriften har plikt til å ha internkontrollsystem, for å sørge for at kravene somregelverket stiller til HMS, blir fulgt systematisk opp. Hensikten med systemet er å sikre at problemer oppdages og tas hånd om i tide.

Vårt HMS-system bidrar til å gjøre HMS enkelt.

Egen brukertilgang til alle ansatte gjør det enkelt for bedriften å fremskaffe nødvendig dokumentasjon til planlegging, registrering av avvik og ved kontroll.

Alltid oppdatert innhold

Kjerneinnholdet i internkontrollsystemet. HMS-håndboka kan tilpasses til din bedrift.

Bruker til alle i bedriften

Alle som skal ha brukertilgang får epost med instruksjoner. Følg disse og aktiver brukernavnet og passordet ditt i systemet.

Kraftig søkefunksjon

Systemet har god struktur, men om du vet hva du er på jakt etter, så er vår kraftige søkefunksjon den raskeste løsningen.

Alltid tilgang til KS-håndboka

Systemet er responsivt og fungerer som en applikasjon på mobilen. Noen få tasteklikk unna det du trenger for å sette igang HMS-arbeidet.

Oversikt overoppgaver, dokumenter og filer

Alt samlet på et sted, kategorisert i hirierkisystem

Skjemasamling

Samling av nødvendige KS-skjemaer blant annet: Arbeidskontrakter. Egenmelding, Avvikshåndtering, Risikoanalyse +40 andre relatert skjemaer.

Sjekklister

Systemet inneholder flere sjekklister for tømrere og murere. Blant annet: Stillas, Stige, Gulv, Tak, Dører med mer.

Beskrivelse av arbeidet

En samlet beskrivelse av virksomhetens kvalitetsarbeid, hvilke lover som gjelder og hvordan aktiviteten utføres i prosjekter.

Handlekurv